FIGYELEM!!!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Nagykátai Rendőrkapitányság illetékességi területén is megjelentek az MC Intergáz Kft (3532 Miskolc, Andrássy út 36.) képviselői.
A formaruhába öltözött férfiak  gázszolgáltató embereinek adják ki magukat, és az ingatlan tulajdonosokat keresik fel azzal indokkal, hogy a gázkészülékek és a hozzá tartozó szerelvények ellenőrzését hajtsák végre.
Az állítólagos  felülvizsgálatot végző munkások megállapítják, hogy mely eszközök és szerelvények szorulnak cserére, majd VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉST íratnak alá az ügyfelekkel és a csereeszközök, valamint a beszerelésük árának felét a helyszínen elkérik, mondván, hogy pár hét múlva érkeznek a cserére és a fennmaradó részletet akkor kell kifizetni.

 

 


Minden esetben azt hitetik el az emberekkel, hogy ez a javítás a későbbiekben sokkal többe fog kerülni, úgyhogy most KEDVEZMÉNYES ÁRON jutnak ehhez a javítási szolgáltatáshoz.
A cég képviselői az ország több településen jártak már és a jóhiszemű embereket vettek rá a szerződés megkötésre, a pénz első részletének átadására.
KÉRJÜK A LAKOSSÁGOT, HOGY NE DŐLJENEK BE A CSALÓKNAK!
KÉSZÜLÉKEIK FELÜLVIZSGÁLATÁT MEGBÍZHATÓ HELYI SZAKEMBEREKRE BÍZZÁK!

A cég neve: MC Intergáz Kft.
Címe: 3532 Miskolc, Andrássy út 36.
Kérjük a Tisztelt Lakosság segítségét abban, hogy felhívásunk minél több emberhez eljusson, figyelmeztessék idős, egyedül élő hozzátartozóikat, szomszédaikat, ismerőseiket!

Amennyiben hasonló esettel szembesülnek jelezzék azt a rendőrségnek.  A fenti cég embereit semmiképpen sem engedjék be a lakásba, velük szerződést a saját érdekükben NE KÖSSENEK!
 

SEGÉLYHÍVÓ TELEFONSZÁM: 112

 
joomla templateinternet security reviews
Agriculture template by kaspersky review