Csatornázási hírek
Tájékoztató

Az „ÖKOVÍZ” Nonprofit Kft. részére a 411/20144 számon kiadott víziközműszolgáltatási működési engedély 2014. december 31-én lejár. Társaságunk 2015.január 01-től ez okból vízi-közmű üzemeltetést már nem végez.

Bővebben...
 
Csatorna tájékoztató

Hogyan építhető meg a házi bekötés?

 
Önnek sem kell fizetnie a házi bekötésért?!

A szennyvízcsatorna beruházásban a közelmúltban megváltozott támogatási arányok miatt képződött céltartalékból lehetővé vált, hogy a Víziközmű-társulat (hozzájárulásukat teljesítő) tagjainál díjmentesen építhessük meg az ingatlanon belül a hálózatra rákötést lehetővé tevő csatornaszakaszt, a házi bekötést.

Bővebben

 
Hajrájához érkezik a térségi szennyvízberuházás csatornaépítési szakasza

A térség húsz szennyvízberuházással érintett településéből 16 esetében szeptember közepén véget ér a csatornahálózat fektetésének alapüteme. Erre az időpontra elkészülnek a várt és végleges helyreállítási munkálatok, mind az úthálózat, mind pedig az útpályán kívüli csatornafektetés esetében. Az úthálózat helyreállítása sávosan történik a szilárdburkolattal rendelkező utak esetében. Ettől eltérni csak a Magyar Közút által kezelt két, illetve három számjegyű főutak esetében az előírások alapján tud az építési vállalkozó. Az útburkolaton kívül fektetett csatornaszakaszok esetében a vállalkozónak az eredeti állapotot kell helyreállítania.

Bővebben...
 
Csatorna felhívás

 

FELHÍVOM A TISZTELT LAKOSSÁG FIGYELMÉT, HOGY

 

2014. JÚNIUS HÓ 04. NAPJÁN 18 ÓRAKOR AZ ÖNKORMÁNYZAT

 

 A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN  LAKOSSÁGI FÓRUMOT TART

A CSATORNÁZÁSSAL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁK MEGBESZÉLÉSÉRE.

Bővebben...
 
Euroaszfalt

Helyreállítási munkák alakulása Levél.

 
Tápió Menti Régió szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása

A 20 települést magában foglaló Tápiómenti Területfejlesztési Társulás az Új Széchenyi Terv keretében valósítja meg az érintett települések csatornázását és szennyvíztisztítását. Az egyik legnagyobb magyarországi szennyvízprojekt közel 30 milliárd forintból valósul meg, az Európai Unió és a Magyar Állam 24 milliárd forinttal támogatja a munkálatokat. A beruházás keretében közel 800 km szennyvízcsatorna-hálózat létesül, 4 db új szennyvíztisztító telep és 1 központi komposztáló telep épül, a már meglévő nagykátai szennyvíztisztító telep kapacitása bővítésre kerül. A kivitelezési munkák és a próbaüzemi időszak várható befejezése 2015. év közepe.

Bővebben...
 
Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség

Környezetvédelmi hatósági eljárás megindításáról.

Bővebben

 
További cikkek...


1 / 2 oldal
joomla templateinternet security reviews

Hírek-Hirdetések